Cübbeli: Efgan Ala'nın Başına Göğü Kim Yıktı?

TAKİP ET

Cübbeli, Babacan'a gösterdiği tepki nedeniyle gelen eleştirilere yanıt verdi.

Sezen Aksu 5 yıl önce yazdığı bir şarkıda Adem ve Havva'ya cahil demesi nedeniyle bugün hedefe konmuş ve Ali Babacan, Aksu'ya yönelen tepkilere ilişkin "Sezen Aksu’nun hedef alınması kabul edilemez" demişti.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise Babacan'a tepki göstermiş ve "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?!" demişti.

Cübbeli'den Babacan'a: Rey İçin Ana Babasını Satanlar Yönetime Gelse Neleri Satarlar?


Bu sözlerine ilişkin gelen eleştirilere yanıt veren Cübbeli, "İşte Mustafa İslamoğlu kafası. Sezen Aksu islama karşı doğru konuşuyor diyor. Adem cahildir diyor. Tövbe. Sonra bana diyorlar, Ali Babacan AKP'deyken aleyhine konuşmazdın, şimdi AKP'den ayrı parti kurdu diye konuşuyorsun, diyor. Haşa ve kella! Benim siyasetle işim yok. Ben partiden sebep konuşmuyorum. Efkan Ala var orada. Rasulullah'a gurur isnat etti. Biz onun gibi olmayacağız dedi. Kim reddiye yaptı ona? Kim yıktığı ortalığı, göğü başına kim yıktı? Hâlâ AKP'de MYK üyesi. Bursa'da cemaate kaç kere ilan ettim. Nasıl seçtirdiniz bu adamı dedim. Ben ona konuştum, Mustafa İslamoğlu beni mahkemeye verdi. Aynı zihniyet. Banane AK Partiymiş öbür partiymiş. Beni alakadar etmez, ben din için konuşuyorum. Yılların emeğini, 30 senedir yaptığım reddiyeleri partiye bağlayarak, insafsızlık, vicdansızlık yapmayın."
 

cübbeli ahmet mahmut ünlü akp efgan ala ali babacan