Cübbeli, İTO Seçimleri Öncesi Desteklediği İsmi Açıkladı: 'Ekrem Bana Düşman Olmasın'

TAKİP ET

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşan İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesinde mevcut başkan Şekip Avdagiç'e destek verdi. CHP'ye eleştirilerde bulundu.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşan İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesi mevcut başkan Şekip Avdagiç'e destek açıkladı, CHP'ye eleştirilerde bulundu.

Kısa süre önce ölen, kız çocuklarının okula gönderilmemesine yönelik propaganda faaliyetleriyle bilinen mürteci İsmailağa örgütünün elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun takipçilerinden biri olan Cübbeli, oy vermemenin vebal olduğunu belirterek "İstanbul seçiminde 'ceketimizi koysak alırız' zannettiler, Müslümanların bir kısmı da oy vermeye gitmediler. Ondan sonra Kaftancı kazandı. Peki, ondan evvel içki konulmayan yerlere içki konulduysa, şu kadar Müslüman işten atıldıysa, şu kadar PKK'lı gassal massal adı altında işe alındıysa ... buradaki vebal rey verenlere var mı, yok mu?" diye sordu.

"Bu Taraf LGBT'ye Destek Vermemiş"

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya uzun uzun dua eden Cübbeli, İTO seçimlerinde de AKP'ye yakınlığıyla bilinen mevcut başkan Şekip Avdagiç'e oy verilmesini "Avdagiç'in LGBT'ye yönelik yatırımlar yapmadığı" iddiasıyla savundu.

"Bu taraf LGBT ile ilgili yatırımlara destek vermemiş bu kadar senedir, bu taraf gelirse yapacakları ilk şey LGBT'ye destek."

cübbeli ahmet mahmut ünlü ismailağa ito istanbul ticaret odası seçimleri öncesi desteklediği ismi açıkladı ekrem bana düşman olmasın