Cübbeli Milli Voleybolcuyu Hedef Aldı

TAKİP ET

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedef alan açıklamalarda bulundu. Cübbeli lakabıyla tanınan Ünlü, toplumu geren bir çağrıda bulundu.

Kadın Milli Voleybol takımına yönelik şiddet devam ediyor. Olimpiyatlar sırasında voleybolcuların kıyafetlerini eleştiren mürteciler şimdi de Ebrar Karakurt'un cinsel kimliğini hedef aldı. Kişilerin özgür iradesini yok sayan ve bünyesi laikliği kabul etmeyen Cübbeli Ahmet, Ebrar Karakurt'u sosyal medya üzerinden işaret ederek "Başımıza ne işler açacak" dedi.

"İşittiğime göre; Milli takımda oynayan bir voleybolcu lezbiyenliğini teşhir etmiş ve eli klavye tutan birçok kimse bunu müdâfea etmiş" diyen Cübbeli Ahmet, "Bunca belâ yetmemiş olacak ki artık toplumdaki bazı kimseler yıkıcı bir umûmi belaya davetiye çıkarır hale gelmiş" düşüncesini savundu.

"Devlet kadrosunda bulunan birinin lezbiyenliği değil, lezbiyenliği teşhiri ve insanların bunu savunması başımıza ne işler açacak!?" diyen Cübbeli Ahmet, "Bu yüzden sessiz kalanlar başta olmak üzere kimse dünyâda belâdan, âhirette azaptan kurtulamaz" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'in Flood şeklinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

cübbeli ahmet voleybol kadın açıklama hedef bela lezbiyen cinsel cinselllik kadın ebrar karakurt