Cübbeli'ye İsmailağa'dan Tehdit: Şeyhliğini İlan Et de Kasetlerini Patlatalım!

TAKİP ET

İsmailağa'da post kavgası başladı.

İsmailağa elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından tarikat bölünmeye doğru ilerliyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenazede, Ustaosmanoğlu'nun oğlu, yeni elebaşının Mahmut Ustaosmanoğlu'nun dünürü Hasan Kılıç olacağını duyurmuştu. Ahmet Ustaosmanoğlu cenazede yaptığı konuşmada, babasının sağlığında yerine bıraktığı kişinin dünürü Hasan Kılıç olduğunu söylediğini açıklamıştı.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Oğlu Cemaatin Yeni Elebaşını Açıkladı


Fakat bunun ardından İsmailağa cemaatinin kamuoyunda yaygın olarak tanınan ismi Cübbeli Ahmet, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun böyle bir şey söylemediğini ve "Daha zamanı var" diyerek yerine kimi bırakacağına yönelik soruları cevapsız bıraktığını savunmuştu.

İsmailağa'nın İçinden Tehdit Geldi

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli'yi "kaset" ile tehdit etti. 

Cübbeli, 'Kaset' İddialarına Yarın Akşam Cevap Verecek


YouTube'da yayımladığı videoda "Cübbeli Ahmet Mahmut'a diyoruz ki: Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. Et de kasetlerini patlatalım" diyen Ustaosmanoğlu, "Soru bir, 2009'da Efendi Hazretleri (Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan söz ediyor) hayattayken kime biat ettin? Kimden icazet aldın? Bakın ilmi icazetten bahsetmiyorum, tarikat icazeti... Bu sorunun cevabını ver. Biz vereceğiz zaten. Kasetlerle vereceğiz. Sen söylemeyeceksin. Sen yine kezzabîn (yalancı) nokta-i nazarından yoluna devam edeceksin" diye konuştu.
 

cübbeli ismailağa tehdit şeyhliğini ilan et de kasedini kasetlerini patlatalım saadeddin ustaosmanoğlu mahmut ustaosmanoğlu ahmet ahmet mahmut ünlü kaset tape seks kasedi cinsel içerikli görüntüler