Cumhur Çatırdadı, Altun'dan Açıklama Geldi: Suni Tartışmalarla Vakit Kaybedecek Lüksümüz Yok

TAKİP ET

Bülent Arınç'ın MHP tabanını ayağa kaldıran açıklamalarının ardından suların durulması için devreye giren İletişim Başkanı Altun, "Suni tartışma ve gündemlerle vakit kaybedecek lüksümüz yoktur" çıkışında bulundu.

AKP'nin kurucularından Bülent Arınç'ın bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla Cumhur İttifakı içerisinde büyük bir krize neden olması Partili Cumhurbaşkanlığı makamını harekete geçirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu başta olmak üzere birçok MHP'li isimden peşi sıra sert açıklamalar gelmesinden sadece dakikalar sonra İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı.

Cumhur İttifakı vurgusu yapan Altun, paylaşımında "Ne adalet arayışımızdan vazgeçeriz ne de iddialarımızdan. Gün, büyük ve güçlü Türkiye için çalışma günüdür. Cumhurun gücü aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Suni tartışma ve gündemlerle vakit kaybedecek lüksümüz yoktur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmak yok, yola devam" ifadelerine yer verdi.

Altun'dan dakikalar önce MHP'li Vahapoğlu, "“Ben ahmakın tekiyim” diyen darbecilerin ağabeyi olan bir adama, kim niye ihtiyaç duyup da yeniden özgüven patlaması yaşamasına ve devlete rota çizmesine imkan sağlar" şeklinde bir paylaşım yapmış ve bu sözlerin doğrudan AKP liderini hedef aldığı yorumları yapılmıştı.

cumhur ittifakı fahrettin altun iletişim başkanı bülent arınç hidayet vahapoğlu mhp akp hdp