Cumhur İttifakı'nda Çatlak: BBP'den AKP'ye 'Seçimi Kaybedersiniz' Tehdidi

TAKİP ET

BBP'nin üst düzey yöneticisi, AKP'ye tepki göstererek Cumhur İttifakı'nı tehdit etti.

Ankara'da başlayan Konya günlerinin açılışına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi liderlerden ise yalnızca Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Konya günlerine ilişkin yaptığı paylaşımda BBP Genel Başkanı Destici'yi görmezden geldi.

Buna sert tepki gösteren Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı BBP MKYK Üyesi Kazım Birtane, "Uğur Bey Konyalının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği oyu kendi aldığını sanıyor, kibrinden önünü göremiyor" dedi.

"Sizin Yağma ve Talan Düzeninizi Unuttuk Sanmayın"

Birtane açıklamasında "Sırf 2016’dan sonra millileşen dış politika ve terörle mücadele yüzünden her türlü hırsızlığa, liyakatsızlığa, kötü ekonomi yönetimine ve her şeye rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye millet için Cumhur ittifakı bloğunda yer almaya gayret ediyoruz. Yoksa sizin cemaziyelevvelinizi, yağma ve talan düzeninizi unuttuk sanmayın" ifadelerini kullandı.

"Tek Bir Cümleyle 2023 Seçimlerini Kaybedersiniz, Size Rağmen Bu İttifakı Devam Ettirdiğimizi Unutmayın"

"Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici Bey’in ağzından çıkacak tek bir cümle ile 2023 seçimlerini kaybedersiniz" ifadeleriyle Cumhur İttifakı'nın seçimle tehdit eden Birtane, "Size rağmen, Türk Milleti uğruna memleketin yönetimi CHP- HDP bloğunun kontrolüne girmesin diye bu ittifakı devam ettirdiğimizi unutmayın" dedi.



cumhur ittifakı çatlak bbp akp seçimi kaybedersiiz kaybedersiniz tehdidi