Cumhur İttifakı Seçimi Kaybedince Rehabilite Merkezi Alanı Koyun Otlatma Yeri Oldu

TAKİP ET

Aydın'da Cumhur İttifakı'nın seçimi kaybetmesiyle 220 kişinin istihdam edeceği rehabilitasyon merkezi inşası sözü verilen alan, koyun otlatma yeri oldu.

Aydın'da yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı'nın rehabilistasyon merkezi inşa etme sözü verdiği ve temelini seçime 10 gün kala Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un attığı alan, ittifakın seçimi kaybetmesinin ardından koyun otlatma yeri oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre, Aydın'ın İncirliova ilçesi Yazıdere mahallesi sakinleri AKP-MHP ortaklığından büyük bir yatırım beklerken gençlerinin top oynadığı futbol sahası, çocuklarının zaman geçirdiği çocuk parkı ile düğünlerinin yapıldığı salondan oldu.

Yıkılan tesislerin bulunduğu alanda 400 engellinin yararlanacağı, mahalle ve İncirliova’dan 220 kişinin istihdam edileceği rehabilitasyon merkezinin temeli bakan, milletvekilleri ve Vali'nin katıldığı törenle atıldı. Cumhur İttifakı ortaklığı seçimi kaybedince, bir yılda tamamlanması sözü verilen tesis koyun otlatma alanı oldu. Mahalleli ise düğün salonsuz, parksız ve sahasız kaldı.

Temeli atıldığında mahalle sakinleri ile İncirliova'lı seçmenlere 2020'nin 10 Kasım'ında açılış yapılacağı sözü verildiğini söyleyen Yazıdere muhtarı Davut Noyan, “Köyümüze ait 22 dönümlük arazi üzerinde futbol sahası, düğün salonu ve çocuk oyun parkı vardı. Arazi Büyükşehir yasasından sonra İncirliova Belediyesine geçmişti. Seçim öncesi bu araziyi bir vatandaşa rehabilitasyon merkezi kurması şartıyla tahsis ettiler. Temel atıldı, seçimler bitti, burası öyle kaldı” şeklinde konuştu.

aydın cumhur ittifakı kaybedince koyun otlatma alanı oldu rehabilistayon merkezi sözü verildi koyun otlatma alanı oldu Cumhur İttifakı Seçimi Kaybedince Rehabilite Merkezi Alanı Koyun Otlatma Yeri Oldu incirliove ilçesi