Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımızın Mezarlarına Karanfil Bıraktı

TAKİP ET

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Hatay'da depremde hayatını kaybedenlerin defnedildiği Narlıca Depremzede Mezarlığı'nı ziyaret etti. Mezarlıkta Kılıçdaroğlu, CHP heyeti ve diğer yetkililer, hayatını kaybeden vatandaşlar için karanfil bıraktı ve dualar etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu, Hatay'da depremzede ailelerle bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve birçok milletvekili de Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Hatay'da depremde hayatını kaybedenlerin defnedildiği Narlıca Depremzede Mezarlığı'nı ziyaret etti. Mezarlıkta Kılıçdaroğlu, CHP heyeti ve diğer yetkililer, hayatını kaybeden vatandaşlar için karanfil bıraktı ve dualar etti. Ziyaret sırasında, depremzedelerin aileleriyle de görüşen Kılıçdaroğlu, onların sorunlarını dinledi ve ihtiyaçları doğrultusunda yardım sözü verdi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "Depremzede kardeşlerimizle bir araya geldik, dertlerini dinledik. Şu anda en önemli şey, kardeşlerimize sahip çıkmaktır. Hepimizin görevi depremzedelerin acılarını paylaşmak, onların yanında olmaktır" dedi. 

kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu narlıca deprem mezarlığı vahap seçer lütfü savaş