Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

TAKİP ET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Türk milletinin sırtında artık bir taçlı, bir hüdavend, tanrının gölgesi olduğunu iddia eden bir tiran kabul etmeyeceğini ilan ettiği 29 Ekim, Türk tarihini ikiye bölen bir milattır. Bundan evvel hanedanların sergüzeştinden ibaret olduğu zannolunan Türk tarihi, artık karabudun Türklerin serüvenini yazmaya başlamış, zira tarihi onlar yapmaya başlamıştır.

Selânikli bir yetimi başbuğ seçerek onun önderliğindeki Cumhuriyet'i 6 asırlık kağşamış hanedan idaresine tercih eden Türk milleti, modernleşme ve muasırlaşma mücadelesinde yer yer tökezlese de bu yoldan dönmeyecek; laik, demokratik Cumhuriyet'i hiçbir mürteci gücün tasarrufuna terk etmeyecektir.

Milli bayramların kutlanmasından dahi korkan gerici ve otoriter rejim çok yakında def olup gittiğinde sindi, boyun eğdi, yok oldu zannedilen Atatürk Cumhuriyetinin nasıl bir cehennem gibi uyandığını da tarih yazacaktır.

O günün gelişini, milli bayramların yeniden bayram oluşunu iple çekiyor, TamgaTürk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı candan hislerle kutluyoruz.

Ne mutlu Türk'üm diyene!

Tanrı Türk'ü korusun.