Cumhuriyet Savcısı, Kadın Meslektaşını Taciz Etti, Evini Bastı

TAKİP ET

Antalya'da Cumhuriyet Savcısı A.K., sosyal medyadan ulaştığı kadın savcı Ş.A.'ya mesajlar attı, karşılık alamayınca Konya'ya gidip kapısına dayandı.

İktidar yandaşı Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Antalya Manavgat'ta görevli ve evli Cumhuriyet Savcısı A.K., sosyal medyada sahte hesaplar açarak Konya Beyşehir'de görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ş.A.'ya mesajlar attı.

Savcı Ş.A. bu mesajlarla ilgilenmedi. Geçen günlerde erken saatte eşinin aracıyla Manavgat'tan Beyşehir'e giden A.K., Ş.A.'nın apartmanına girdi.

İddiaya göre Ş.A.'nın komşusu M.D.'ye kendini polis olarak tanıtan A.K. belge imzalatacağını söyleyip kadın savcının dairesini öğrenip zile bastı. Ş.A.'nın kapıyı açmasıyla içeriye zorla giren A.K. "Seni istiyorum, sen çok güzelsin" diyerek tacizde bulundu. Ş.A. 'nın"Ben seni görmedim bile ne istiyorsun" diyerek evinden çıkmasını istemesi üzerine A.K, "Hayır konuşacağız, seni istiyorum. Sonuçta ben de savcıyım. Sana çok ulaşmaya çalıştım. Hafta sonları Konya'ya gidiyorsun. O yüzden hafta sonu gelmedim" diye karşılık verdi.

Ş.A.'yı kolundan sürükleyerek oturma odasına götüren A.K., "Neden başını örttün, sen çok güzelsin" diyerek üzerine yürümeye başladı. Ş.A. "Beni bırak, istemiyorum" diyerek karşı koydu. A.K. ise, "Nasıl yani beni istemiyor musun, benimle oynadın mı? O zaman benimle neden konuştun?" dedi. Ş.A. da "Ne oynaması, ne konuşması yalvarırım, git" yanıtını verdi.

Reddedildiğine ikna olmayan ve bir türlü kadın savcıyı rahat bırakmayan A.K. "İnanmıyorum sana, beni istemediğine yemin et" deyip Kuran'a el basmasını istedi. A.K'nin bir an evvel gitmesi için defalarca Kur'an'a el basan kadın savcı Ş.A., "Kimseye bir şey söylemem, mesaiye gelmediğim fark edilir, lütfen bırak beni" dedi. "Beni istemiyor musun?" diye tekrar soran A.K., yine olumsuz yanıt alınca "Ben zaten karımı seviyorum, karımdan boşanmadan seninle de olurum diye düşünmüştüm. Hakkını helal et" diyerek evden çıktı. Yaşanan olay sonrası Cumhuriyet Savcısı kadın, A.K.'den şikâyetçi oldu.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada Ş.A. ile aynı apartmanda yaşayan M.D., A.K.'yi teşhis etti. Soruşturma dosyası A.K'nin Antalya'da görevli olması nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

cumhuriyet savcısı taciz antalya beyşehir