Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanı, Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Öldü

TAKİP ET

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, 74 yaşında öldü.

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu öldü.

Bir süredir rahatsızlığı bulunan Karahasanoğlu, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Karahasanoğlu'nun cenazesinin ikindi vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından gömüleceği öğrenildi.


AKP İktidarı Taziye İçin Sıraya Girdi


10 Kasım'da Atatürk'e hakaret içerikli reklamların yayımlandığı Akit'in İcra Kurulu Başkanı Karahasanoğlu'nun ölümünün ardından hemen her Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı vefat ettiğinde olduğu gibi AKP iktidarı sıraya girdi.

Karahasanoğlu'nun ardından taziye dileyenlerden birisi AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. 

AKP'li Bakan Soylu, "Allah rızası yolunda geçen bir ömür... Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah." dedi.

Bir diğer taziyeci ise AKP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay oldu. Oktay, "Basın camiamızın duayen isimlerinden Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı alî olsun." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da taziye yayımlayanlar arasında yer aldı. Şentop, "Değerli dava, mücadele ve gönül adamı, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Bu gece Hakk’a yürüyen Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Tüm Akit ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum." dedi.


Temel Karamollaoğlu'ndan Taziye


Öte yandan taziye yayımlayan isimler arasında iktidar yandaşı Akit'in her türlü iftira ve saldırısına uğrayan 6'lı masa üyesi Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun olması dikkat çekti.

Karamollaoğlu,  "Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu: Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.


Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan da babasının eski yol arkadaşı için taziye diledi. Erbakan, "Rahmeti Rahman’a kavuşan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

mustafa karahasanoğlu akit medya akit medya icra kurulu başkanı taziye akp