Cüneyt Özdemir, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aday Olarak Dayatılmasına İsyan Etti

TAKİP ET

Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak dayatılmasına isyan etti.

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin 28 Şubat Bilkent Deklarasyonu ile kamuoyuna açıkladıkları güçlendirilmiş parlamenter sistem metniyle birlikte altılı masa, yeni bir siyasi aktör olarak siyasi hayatımıza girdi.

Daha önce, Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı muhalif aktörlerin en geniş ittifakı olarak görülüyordu. Fakat altılı masa giderek Millet İttifakı'nın yerini aldı. Altılı masanın son bildirisinde bu partilerin iş birliklerini seçim sürecinde de sürdürecekleri duyuruldu ve altılı masa, artık altılı ittifaka dönüştü. 

Sahada Mansur Yavaş İsmi Ön Planda

Seçime birlikte girmelerine kesin gözle bakılan bu altı muhalefet partisinin çıkaracağı cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu da uzun süredir kamuoyunun gündemini meşgul ediyor. Zafer Partisi'nin defalarca aday gösterilmesi çağrısında bulunduğu ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın isminin sahada en çok konuşulan isim olduğu bilgisini, altılı masada bulunan partilerden bir isim, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da kabul etti.

Ancak CHP'li isimler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin adayı olduğunda ısrar ediyor. Altılı masadaki ikinci en büyük parti İYİ Parti'nin Genel Başkanı eral Akşener'in aday olmadığını, Başbakanlığa talip olduğunu açıklaması da adayın Kemal Kılıçdaroğlu olacağına dair spekülasyonları güçlendiriyor.  Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ise muhalif kitlelerde, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçimde başarılı olamayacağı endişesiyle tepkiyle karşılanıyor.

"Biz de EŞŞEK Gibi Gidip Ona Oy Vereceğiz Öyle mi?"

10 yıldan uzun süredir girdiği tüm seçimlerde Erdoğan karşısında mağlup olan CHP liderinin aday gösterilmesi ihtimaline isyan eden gazeteci Cüneyt Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu kendi çıkarları için ve kendi kafasına göre bir aday belirleyecek biz de 'EŞŞEK' gibi gidip ona oy vereceğiz öyle mi? 

No no no... 

YETER

ASLA!!!

Kemal Kılıçdaroğlu aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterecek öyle mi?

Hiçbir anket yok, hiçbir güvenililirlik yok, seçilme imkanı yok. 

Kemal Bey emekli olmasın diye mi?

Biz de alternatifsiz  EŞŞEKLER olarak onu mu seçeceğiz...

ASLA, asla, asla..."

cüneyt özdemir kemal kılıçdaroğlu chp altılı masa muhalefet aday olarak dayatılmasına isyan etti eşşek gibi oy vereceğiz öyle mi