Cüneyt Özdemir Mahir Ünal'a Destek Verdi: Ben Mahvoldum Diyorsan Bir Zahmet Iphone 6 Kullanma

TAKİP ET

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Mahir Ünal'ın bir çiftçiye verdiği yanıta destek verdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, AKP'li Mahir Ünal'ın bir çiftçiyle anasını anlatırken çiftçinin kendisine "Bizi mahvettiniz" demesi üzerine verdiği "Cebindeki telefona baktım, Iphone 6. İnternet paketi var. Yani bizim kaynaklarımızı kullanıyor" şeklindeki cevabına destek verdi. Özdemir'in, "Ben mahvoldum diyorsan abi sen de Iphone 6 kullanma yani" ifadesi tepki çekti.

Özdemir, kendi hesabından yayınladığı videoda "Mahir Ünal, çiftçinin cebindeki telefona göz dikti diyorlar. Ben bu diyaloğu duyunca Mahir Ünal haklı dedim. Bana yeni Iphone 12 geldi. Bu telefon pahali bir şey. Bana hediye gelmeseydi almazdım. Ama yayın yaptığım için Youtube'da video çektiğim için o anlamda alırdım. Ben şimdi bakıyorum, yeni telefon çıkıyor, herkes harıl harıl alıyor. Kimse dur yav bir bakalım demiyor. Ben o yüzden Mahir beyin söylediğinde bir tuhaflık görmedim. Abi, sen mahvoldum diyorsan Iphone 6 da kullanma yani, ne yapacaksın? Ya da onu deme. Hem mahvoldum diyorsun hem Iphone 6. Hem o hem o olmuyor" ifadelerini kullandı.

Videonun devamında "İşte tüketim toplumu böyle bir şey. Hem cebinde beş kuruş paran yok hem de Iphone 6, Iphone 7 alıyorsun, kullanıyorsun" şeklindeki konuşmaları tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Özdemir'e "Vatandaşın cebinde neden 5 kuruş olmadığını ve teknolojik ürünlerin neden bu kadar pahalı olduğunu niye sorgulamıyorsun" şeklinde tepki gösterdi.

cüneyt özdemir gazeteci mahir ünal çiftçi destek açıklama iphone 6 internet paketi telefon mahvolduk öldük geçinemiyoruz