Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin Arasında Abdullah Gül Adaylığı Polemiği

TAKİP ET

Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin sosyal medyada birbirine girdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin, Twitter'da birbirine girdi. Levent Gültekin'in Abdullah Gül'ün adaylığının reklamını yaptığını iddia eden Cüneyt Özdemir, Gültekin'i etiketlediği ilk paylaşımda "Halk Tv'nin bir numaralı (ki çok izleniyor harbiden başarılı) programcısı Levent Gültekin,  Abdullah Gül'ün adaylığını destekliyor musun soruma, çaktırmadan reklamını mı yapıyorsun?' imalarıma, 'Hayır' bile diyemiyor. Eveliyor, geveliyor... E hayırlı işler kardeşim. Allah kavuştursun.." dedi. Bunun ardından bir anket başlatan Cüneyt Özdemir, takipçilerine "Levent Gültekin Halk TV'de çaktırmadan Abdullah Gül reklamı mı yapıyor? Halk TV'yi kendince çaktırmadan Abdullah Gül adaylığı için mi kullanıyor?" diye sordu ve Levent Gültekin'i de etiketleyerek "Çekinme sen de oy kullan" dedi.

Buna Gültekin ise "Ahlaksızlığını böyle mi örteceksin Cüneyt? Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun. Tam kendine yakışanı yapıyorsun" yanıtını verdi.

Cüneyt Özdemir'in "Vay şimdi de hakaret ha! Yolun açık olsun Şampiyon...." yanıtı üzerine Gültekin, "İşin içine Halk tv’ye niçin karıştırdığını anlamayacak kadar aptal mı sanıyorsun buradaki insanları. CNNtürk tetikçiliğini mi yapıyorsun halk tv’ye?" diye sordu.

Bunun üzerine Cüneyt Özdemir, 2003'ten beri CNN Türk'te çalışmadığını, Kanal D'den de 2015'te kovulduğunu söyledi. Levent Gültekin'in "Utanmadan iftira atıyor sonra Halk tv’ye karıştırarak aklınca manipülasyon yapıyor sonra da şikayet mi ediyorsun. Basit bir soruya niye cevap vermedin? Utanmıyor musun böyle sakil işlerle uğraşmaya?" şeklindeki paylaşımı üzerine Cüneyt Özdemir şu yanıtı verdi:

"Şu yazışmalar baktım da haklısın senin gibi uyduruk bir adamla bu kadar zaman kaybetmem benim hatam! Bir tek sen akıllı, alem de bu kadar aptal değil. Umarım bu gece bunu bir kez daha o zeki kafana sokmuşsundur!"

cüneyt özdemir levent gültekin tartışma twitter sosyal medya kavga polemik abdullah gül