Daha AKP'liler Daha Az AKP'liyi Yedi: Mürtecilerin Çağrısı Üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hande Yener'in Konserini İptal Etti

TAKİP ET

AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki mürteci örgütlerin çağrısı üzerine Hande Yener'in bu akşam gerçekleşecek konserini iptal etti.

AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki mürteci örgütlerin çağrısı üzerine Hande Yener'in bu akşam gerçekleşecek konserini iptal etti.

Balıkesir'de Dördüncü Aromaterapi Festivali bünyesinde bugün sahne alacak olan şarkıcı Hande Yener'in konseri, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi. Hande Yener’in Mithat Körler ve Aslı Hünel sahne alacak.

Yener, konserinin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi:

"Bu akşam gerçekleşecek Balıkesir konserimiz, bazı gelen tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir. Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez. Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun davranış biçimi ve hep tercihim bu..."

Hande Yener, yıllardır AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlerine katılıyor ve onu zaman zaman ziyaret ediyor. Yener'in şaşkınlığını ve yakarışını neden Erdoğan'a değil de Instagram'dan Türk Milleti'ne yaptığı merak ediliyor.

Zararlı Cemiyetler: Mürteciler Festivallerin Yasaklanmasını İstedi

hande yener balıkesir balıkesir büyükşehir belediyesi konserini iptal etti erdoğan mürteci