Dakikalarca Tacize ve Şiddete Maruz Kalan Kadın Bir Şok da Karakolda Yaşadı

TAKİP ET

Yaşadığı mahallede tanımadığı bir kişi tarafından taciz ve şiddete maruz kalan kadın, bir şokta karakolda yaşadı. Mağdur, polis memurunun kendisine ve zanlıya olan tavırlarını sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda anlattı.

Yaşadığı mahallede bulunan pastaneye girmek üzereyken tanımadığı bir kişi tarafından taciz ve şiddete maruz kalan Eda Sultan Bodur, şahsın bir anda kendisinden makas aldığını ve göğsüne ellediğini, İlk anda ne olduğunu anlamadığını ve daha sonra bağırmaya başlayınca şahıs tarafından fiziksel saldırıya uğradığını ve çevredeki kişilerin yardım ettiğini ifade etti.

Yaşanan olaydan sonra Bodur'un şahıstan şikayetçi olması üzerine gittikleri karakolda ise bir polis memurunun kendisine olan tavırlarından dolayı şakınlığa uğradığını ifade etti.

Daha sonrasında karakola gelen Bodur'un annesinin saldırgan şahısa yönelik küfürleri üzerine, şahsın sinirlendiği ve bir polis memurunun kolunu çizdiği, polis memurun ise Bodur'a ''Sizin yüzünüzden benim kolum çizildi, anne ve babanız gitse iyi olur'' dediğini ifade etti. 

Olayın devamını anlatan Bodur, ''Sonra aşağıya baktı ve bizimde bir yerlerde yetkili tanıdıklarımız var miletvekili falan onların geldiğini görünce bir böyle tutuştu döndüm dedim ki illa birini mi tanımak lazım yoksa sen buraya gelen herkese bu muameleyi mi yapıyorsun. Ben şiddet görmüşüm, taciz edilmişim ve sen aşağısı çok kalabalık, bunlarda güçlü bu yüzden mi bana insan gibi davranmaya başladın?'' ifadelerini kullandı.

taciz Kadına şiddet saldırı polis memuru karakol