Danışanların Yaşamını İfşa Ettiği Gerekçesiyle Sık Sık Gündeme Gelen ''Kırmızı Oda'' Güney Kore'de Yayımlanacak

TAKİP ET

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizi Güney Kore'de yayımlanacak.

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı ''Kırmızı Oda'' dizisi yayımlandığı ilk günden beri dikkat çekiyor.

Kadına şiddet, taciz, tecavüz, çocuk gelin, aile trajedisi gibi birçok konuyu işleyen dizi başlarda ilgi odağı olup herkesin beğenisini toplasa da sonradan hastaların yaşamını ifşa ettiği gerekçesiyle eleştirilmeye başlandı.

Psikiyatrist - danışan ilişkisini izleyiciye sunan ve kişilerin özel hayatını ifşa eden dizi sosyal medyada gündem oldu. Yayınlanan her bölüm için izin almanın imkansız olacağı görüşünde olan izleyiciler Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Güney Kore'de İzleyiciyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Hastalarının yaşamını gözler önüne seren Gülseren Budayıcıoğlu'na gelen olumsuz yorumlar kadar olumlu tepkiler de olması dizinin her hafta gündeme oturmasına sebep olarak yurt dışında ilgi görmesini de sağladı.

 "Kırmızı Oda" dizisi, İsveç'ten sonra Güney Kore'de de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilen dizi, artık Güney Kore kanalı Kuki TV’de de izleyici ile buluşacak.

 

 

gülseren budayıcıoğlu kırmızı oda isveç güney kore