Darbedilen 2 Yaşındaki Çocuk, Beyin Kanaması Geçirdi: Cinsel İstismar ise Hastanede Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Uşak'ta Y. Ercan adlı erkeğin darbettiği 2 yaşındaki çocuk, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan zavallı çocuğun cinsel istismara da uğradığı ortaya çıktı. Şeref yoksunu fail ise tutuklandı.

Gazete Duvar'dan Osman Çaklı'nın haberine göre Uşak'ta, cuma günü, 2 yaşındaki bir çocuk darp sebebiyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan zavallı çocuğun entübe edildiği, bir süre sonra ise makineden çıkarıldığı öğrenildi. 

Olayın ardından fail Y. Ercan adlı canavar, "öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çocuğu tedavi eden doktorlar, istismara uğradığını da ortaya çıkardı. Çocuğun bir yakını, yaşananları şöyle anlattı:

"Olay cuma günü yaşanmış. Çocuğu evde istismar etmiş, hem de şiddet uygulamış. Beyin kanaması geçirince annesi doktora getirmiş. Doktorlar genel kontrol yaparken, istismar bulgularına rastlamış. Biz, istismarı hastanede öğrendik. Çocuğun sürekli şiddet gördüğünü ise vücudundaki yara izlerinden öğrendik."

Çocuk istismarı çocuğa cinsel istismar Uşak tecavüz cinsel saldırı 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar