Davutoğlu Adıyaman'da: 'Ekmek Alacak Paramız Yok'

TAKİP ET

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'ı ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'ı ziyaret etti. Adıyaman'da vatandaşlarla dertleşen Davutoğlu'na yaşlı bir adam sarılarak ağladı.

"Ekmeği unuttum" diyerek ağlayan vatandaşa sarılan Davutoğlu, "Sizin hakkınızı hukukunuzu 3-5 tane yolsuz adama yedirdiler, sizin hakkınızı geri getireceğiz inşallah" dedi.

Feryat figan dert yanan bir başka vatandaş ise "Bugün Adıyaman'da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsa intihar ederdik. Ben 93'te korucuydum. 18 yıl dağlarda teröristlerle çarpıştım, benim emekli hakkımı vermediler. Bir konut akşam 1 trilyon, sabah 2 trilyon. Faizi indiriyor, zengine peşkeş çekiyor. Ben bir fakir olarak ayda 14 milyar ödeyip de konut alabilir miyim?" dedi.

30 yaşında 5 oğlu olduğunu ve evlendiremediğini belirten vatandaş, gözyaşları içinde "Ne yapayım? Hırsızlık mı yapsınlar?" diye sordu.

Davutoğlu ziyaretinin görüntülerini "Ey bir eli balda, bir eli manda yoğurdunda olan efendiler! Adıyaman'dan yükselen feryadı duyun ve utanın!" ifadeleriyle paylaştı.

ahmet davutoğlu adıyaman ekmek alacak paramız yok esnaf manda yoğurdu gelecek partisi