Davutoğlu: Çok Ah Aldınız, Bu Ahın Ceremesini Çekeceksiniz

TAKİP ET

Gelecek Partisi, mafya-siyaset ilişkisi iddialarında resmi makamların suskunluğuna dikkat çeken bir video yayımladı.

Gelece Partisi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmadan kesitleri resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Son günlerde sıkça konuşulan mafya-siyaset ilişkisi iddialarındaki suskunluğa dikkat çekildi. Videoda, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın yolsuzluk iddiaları sonrası görevden alınması, AKP Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya kirli para trafiği oluşturmak için gitti iddiasına karşılık yapılan açıklamalar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi' itirafı gibi konular vurgulandı.

Cumhurbaşkanı İzliyor

Ahmet Davutoğlu'nun "Cumhurbaşkanı öylece susuyor ve izliyor" ifadesinin yer aldığı videoda, Davutoğlu'nun AKP ve MHP'lilere "Sizler çekingen bir şekilde sessiz kaldıkça, yolsuzluklara bulanmış haddini bilmez küstahlar, nesillerimizin geleceğini karartıyor" ifadelerine de yer verildi.

Yanıtsız Sorular Sıralandı

Davutoğlu'nun iktidara yönelttiği şu sorular tekrar anımsatıldı:

"4,5 ton kokainin akıbetiyle ilgili sorular neden cevaplandırılmıyor? Marinaya kayyum gibi çökenler istifa ettiler diye günahlarıyla beraber bu işten sıyrıldılar mı? Cinayet, tecavüz ve intihar dosyaları ne olacak?

FETÖ borsası denen kirli çarkın içinde kimlerin olduğu hala bilinmiyor mu? Ziraat Bankası'ndan alınan 750 milyon dolarlık kredi geri ödendi mi"

Ceremesini Hepiniz Ödeyeceksiniz

"Çok ah aldını çok" notuyla yayımlanan videoda, Davutoğlu'nun "Çok ah aldınız çok, ve arşa yükselen bu ahın ceremesini hepiniz ödeyeceksiniz" sözleri yer aldı.

ahmet davutoğlu gelecek partisi çok ah aldınız ceremesini ödeyeceksiniz video cumhurbaşkanı izliyor yanıtsız sorular iddialar sedat peker ruhsar pekcan binali yıldırım erkam yıldırım kirli para trafiği