Davutoğlu'ndan CHP'ye Yanıt: Kimseye Borcumuz Yok, O Borcu Kılıçdaroğlu'nu Meydan Meydan Destekleyerek Ödedik

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinden kendilerine 10 milletvekili verdik eleştirisi yapanlara yanıt verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinden kendilerine 10 milletvekili verdik eleştirisi yapanlara yanıt verdi. Ahmet Davutoğlu şunları söyledi:

"Televizyonlarda 'Biz size 10 milletvekili verdik, ona rağmen böyle konuşuyorlar' diyorlar; bizim kimseye borcumuz yok. Biz o borcu Sayın Kılıçdaroğlu’nu meydan meydan destekleyerek ödedik, kapandı o hesap. Bizim bu sebeple aldığımız protestolar, karşı karşıya kaldığımız hakaretlerin bedeli 10 milletvekili olamaz. 

Sayın Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçilememişse bunda Gelecek Partisi’nin ve şahsen benim bir misgal sorumluluğum yoktur. Bir toplumsal barış projesi olarak gördüğümüz 6’lı masayı bir arada tutmak için nasıl çaba sarf ettiğimi herkes bilir."

Davutoğlu'nun seçim sürecindeki mitingleri ilgi görmemişti. Memleketi Konya'da dahi Davutoğlu küçük bir topluluğa konuşmuştu.

ahmet davutoğlu chpli gelecek partisi