Defalarca İfadesini Değiştiren Şüpheli, Şimdi de Gülsüm Taç'ın Cinsel Birliktelik Sırasında Öldüğünü Söyledi

TAKİP ET

Evinde ölü bulunan Gülsüm Taç'ın sevgilisi olduğunu iddia eden ve defalarca ifadesini değiştiren Cem Yılmaz, son ifadesinde Taç'ın cinsel ilişki sırasında öldüğünü söyledi.

46 yaşındaki Gülsüm Taç'tan haber alamayan iş arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirmiş, ihbar üzerine Taç'ın evine giden polisler kadının kahvaltı masasında hareketsiz yattığını görmüştü.

Vücudunda herhangi bir darp veya ateşli silah izine rastlanmayan Taç'ın kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerine durulmuş ancak olaydan bir süre sonra Cem Yılmaz isimli erkek polisi arayarak kendisini ihbar etmişti.

İlk ifadesinde Taç ile 2 buçuk yıldır birlikte olduğunu ve bir sabah Taç'ı mutfakta ölmüş halde bulduğunu söyleyen Yılmaz, korkudan durumu kimseye anlatamadığını ifade etmişti. Kendisini ihbar eden Yılmaz hakkında,  'yardım ve olayı bildirme yükümlülüğünü yerine getirmemekten' işlem yapılmış ancak sonrasında serbest bırakılmıştı.

İfade Değiştirip Boğdum Dedi

Yılmaz ilk ifadesinin ardından yeni bir açıklama yaparak, 12 Mayıs günü Taç'ın evine geldiğini ancak 22 Mayıs'ta evine dönmek isteyince Taç'ın izin vermediğini söyledi.

Yılmaz, evine dönmesine izin vermeyen ama aynı zamanda kocasından boşanmaya da yanaşmayan kadını banyoda bornoz kuşağıyla boğduğunu söyledi.

İtirafı Geri Çekti

Cinayeti itiraf eden Yılmaz, ifadesini değiştirerek anlattığı olayın gerçek olmadığını ve Taç'ın cinsel birliktelik sırasında öldüğünü söyledi.

Yılmaz yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, "Ben hayatımda ilk defa mahkemeye çıktığım için olayın etkisini de üzerimden atamamıştım. Birinci duruşmadan sonra daha rahat konuşabilmek için psikiyatriye gittim. İkinci duruşmaya onun önerisiyle çıktım. 3 haftadır da görüşüyorum. Psikiyatri yaşadığım olayın daha taze olduğunu ve yaşadıklarımın da normal olduğunu söyledi. Şu anda halen tedavi görüyorum. Gerçekten ortada ağır bir cinsel durum var. Ben ağır cinsel ilişkinin bilinmesini istemediğim için bugüne kadar anlatmadım. Mahkeme heyetinden, herkesten özür diliyorum. Gülsüm gerçekten zor bir insandı ama ben kesinlikle kendisini öldürmedim. Öyle bir teşebbüsüm de olmadı. Gülsüm cinsel ilişki sırasında öldü" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

 

 

cem yılmaz gülsüm taç resim öğretmeni mutfak ölü cinsel ilişki birliktelik öldü öldürüldü