Demet Akalın da "Sessiz İşgale Dur De" Dedi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen şarkıcı Demet Akalın da ülkenin yasa dışı göçmenlerle işgaline tepki gösterdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen şarkıcı Demet Akalın, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak ülkenin yasa dışı göçmenlerle sessiz biçimde işgal edilmesine tepki gösterdi.

Akalın'ın paylaştığı görselde "Ülkemde mülteci istemiyorum, sessiz işgale dur de" ve "istemiyorsan sen de paylaş" ifadeleri yer aldı.

Temmuz 2020'de "Geçen sene de otobanı övmüştüm, Cumhurbaşkanımız beni aramıştı. Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin Reis’le beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, dayımla, abimle, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum" şeklinde bir paylaşım da yapan, Saray'a yakınlığı ile bilinen şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gece yarısından sonra müzik yasağına ilişkin bir paylaşımı da alıntılayarak "??? Anlamadık" paylaşımını yapmıştı.

Demet Akalın da "Sessiz İşgale Dur De" Dedi