Deniz Aksoy Adlı YouTube Kullanıcısının Arabasına Aldığı Kadınları Taciz Ettiği Anlar Gündem Oldu

TAKİP ET

Deniz Aksoy isimli bir YouTube kanalının, buluşma vesilesiyle arabasına binen kadınları gizlice kameraya alarak bu görüntüleri YouTube kanalında paylaştı.

Deniz Aksoy isimli bir YouTube kanalının, buluşma vesilesiyle arabasına binen kadınları gizlice kameraya alarak bu görüntüleri YouTube kanalında paylaştı.

İnternet üzerinden tanıştığı kadınları arabasına bindirip kadınların görüntülerini gizlice kaydeden Aksoy'un; Adana, Mersin, İzmir gibi şehirlerin yanı sıra Kıbrıs ve Ukrayna gibi ülkelerde de çekim yaptığı belirtildi. 

Flörtleşme bahanesiyle arabasına aldığı kadınlarla muhabbeti sırasında sık sık müstehcen yorumlar yapıp oyunlar oynuyan Aksoy'un videoların sonunda, gizlice kaydedilen görüntülerin YouTube'da yayınlamak için kadınlardan izin istediği görüldü.

Bazı kadınları fiziksel olarak tutarak arabadan çıkmalarını engelleyen Aksoy'un, videolarında kadınları ağlatmak için çeşitli manipülasyon taktikleri kullandığı ortaya çıktı.

Aksoy'un "kirvem" diye hitap ettiği takipçi kitlesi, videolarını destekleyerek tacizi normalleştirmesi, sosyal medya kullanıcı arasında büyük tartışma konusu oldu.

Aksoy'un paylaştığı bir videoda "İstanbul Sözleşmesi yaşatır ama İstanbul Sözleşmesi onaylanmadı" dediği görüldü.

Videoların kurgu olduğunu öne sürenler olsa da, Aksoy'un kamerayı "doğal görüntü" için gizlediğini yorumları, sistematik tacizin gerçek olması şüphesini artıyor.

İlk olarak bir kadın kullanıcının paylaşımıyla gündeme gelen taciz olayı, sosyal medyada büyük tepki topladı. Ancak, Aksoy tepkilere sadece "ağlatmaya devam" ve "kimilerinin zoruna gidiyoruz" diyerek yanıt verdi.

Konuya dair farkındalığı artırmak için bir YouTube içerik üreticisi Burak Güngör, bir video paylaştı. Twitter kullanıcıları da #DenizAksoyTacizcidir etiketiyle konuyu gündeme taşımaya çalışıyor.

deniz aksoy youtube taciz