Denizli'de 4 Gündür Kayıp Olan 2 Gencin Parçalanmış Telefonları ve Kan İzleri Bulundu

TAKİP ET

Denizli-Serinhisar ilçesinde 2 genç günlerdir kayıp.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan İsmail Yalçın (19) ve Serinhisar ilçesinde yaşayan Hasan Akköse (17), Serinhisar'da 9 Haziran'da bir araya geldi.

Gençlerin evlerine dönmemesi üzerine aileleri karakola kayıp başvurusu yaptı. Ailelerin başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmalarında 2 gencin bir araçla 9 Haziran Perşembe günü Denizli kent merkezine gittiği ve Serinhisar ilçesine geri döndüğü belirlendi.

Gençlerin kullandıkları otomobil Yenice Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunurken ekipler, aracın yakınlarında parçalanmış 2 telefon ve kan izleri buldu.

Telefonların ve kan izlerinin bulunmasının ardından arama çalışmaları genişletilirken gençlerin telefonlarından son görüştükleri 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ilk ifadelerinde gençlere tüfekle ateş ettiklerini ve oradan ayrıldıklarını, gençlerin nereye gittiklerini bilmediklerini iddia etti.

Arama çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

denizli 4 günfür 4 gündür kayıp olan 2 gencin parçalanmış telefonları ve kan izleri bulundu İsmail Yalçın Hasan Akköse serinhisar acıpayam