Denizli'de Günlerdir Aranan 2 Gencin Cesedi 26 Metrelik Su Kuyusunda Bulundu

TAKİP ET

Serinhisar'da günlerdir aranan gençlerin cesetlerine ulaşıldı.

İsmail Yalçın (19) ve Hasan Akköse (17) adlı gençlerin aileleri, 9 Haziran akşamı kayıp ihbarında bulunmuş ve günlerdir arama çalışmaları sürdürülüyordu.

Aramalar, gözaltındaki şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda dün Serinhisar'daki Develikuyusu mevkiinde bulunan su kuyusunda yoğunlaştırılmıştı. 26 metre derinlikteki su kuyusunda sabah 05.00 sıralarında nihayete erdirilen arama çalışmalarında gençlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Gençlerin cansız bedenlerinin bulunduğu su kuyusunda taş ve toprak dolu vaziyetteydi. Gençlerden birinin cesedine saat 03.30 sıralarında, diğerinin cesedine ise 05.30 sıralarında ulaşılırken gençlerin birisinin başından, diğerinin sırtından tüfekle vurulduğu belirlendi.

9 Gözaltı-7 Tutuklama

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından gençlerin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. 9 şüphelinden 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken gençlerle telefonda son kez görüşen M.A.'nın da aralarında buulunduğu 7 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cinayeti İtiraf Etti: 8 Kişiyle Gelip Kuyuyu Taşla Doldurdu

Gençlerle telefonda konuşan son isim olduğu belirtilen M.A.'nın cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve gençlerle aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu söylediği bildirildi. İfadesinde M.A., maktullerle perşembe günü ormanlık alanda buluştuğunu ve cinayeti işlediğini söyledi. Ertesi gün başka bir kişinin otomobiliyle olay yerine geri dönen M.A. cesetleri su kuyusuna attığını ve otomobili temizleterek sahibine teslim ettiğini söyledi. İfadesine göre 8 kişi toplayıp bir minibüsle olay yerine gelen M.A., kuyuyu taş ve toprakla doldurdu.

Denizli'de Kaybolan Gençler Aranıyor: Taş ve Toprakla Doldurulan Kuyu Saatlerdir Kazılıyor

denizli acıpayam serinhisar cinayet kayıp gençler günlerdir aranan cesedi cesetleri 26 metrelik su kuyusunda bulundu develikuyusu Hasan Akköse İsmail Yalçın