Denizli'de Sanat Harikası Sağlık Parkı Heykelleri

TAKİP ET

Denizli'de sağlık çalışanlarına ithafen yapılan Sağlık Parkı'ndaki sanat harikası heykellere bir bakan hayran kalıyor...

Merkezefendi Belediyesi tarafından Çin Virüsü salgını boyunca yoğun bir gayret sarf eden sağlık çalışanlarına ithafen Bahçelievler Mahallesi Gülistan Caddesi'nde tematik bir Sağlık Parkı inşa edildi.

10 bin metrekareye yakın alanda kurulan parkta yer alan sanat harikası heykeller farklı tepkilere neden oldu. Sanattan anlamayan bazı vatandaşlarımız heykellerin muhteşem yapısını eleştirirken Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun "Sağlık Parkı, sağlık çalışanlarına saygı için yapıldı. Objeler sağlık çalışanlarının dünyaya faydalarını göstermek için yapıldı. Objeleri belediyemizin personeli tasarladı" diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Yavuz Aki ise, "Çocuklarımız, bu heykelleri görüp korkabilir. Bizlerin hayatını kurtarmak için en önde savaşan sağlık personellerimiz adına yapılan parkta onları onurlandırmak, bu mücadelelerini taçlandırmak için yapılan objeler hakkında çok tepki aldık. Objelerin buraya yakışmadığını düşünüyoruz. Henüz açılışı yapılmayan bu parkta bu objelerin kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

 

 

Denizli'de Sanat Harikası Sağlık Parkı Heykelleri