Deprem Bölgesindeki Güney Azerbaycanlı Bir Gönüllünün Bayrak Sevgisi Kameralara Yansıdı

TAKİP ET

Türk dünyasının her köşesinden yardımsever insanlar, deprem bölgesine yardım etmek için deprem bölgesine akın etti. Güney Azerbaycan'dan gelen bir gönüllü de çalışmalara katıldı. Gönüllü, bir evin önünde bozulmuş haldeki Türk bayrağını görür görmez hemen bayrağı düzeltti.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, yüzlerce bina yıkıldı ve 40 binin üzerinde insan hayatını kaybetti. Olay, Türkiye tarihindeki en büyük afetlerden biri olarak kaydedildi. Deprem, sadece Kahramanmaraş'ı değil, aynı zamanda çevre illeri ve Türkiye'nin diğer bölgelerindeki insanları da etkiledi.

Türk dünyasının her köşesinden yardımsever insanlar, felaket bölgesine yardım etmek için deprem bölgesine akın etti. Gönüllüler, yaraları sarmak ve kayıpları telafi etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Birçok kişi, canları pahasına insanları kurtarmak için enkaz altında çalıştı ve diğerleri ise temel ihtiyaçları karşılamak için her türlü desteği sağladı.

Güney Azerbaycan'dan gelen bir gönüllü de çalışmalara katıldı. Gönüllü, bir evin önünde bozulmuş haldeki Türk bayrağını görür görmez hemen bayrağı düzeltti.

Felaketin ortasında, insanların birbirlerine olan bağlılığı ve dayanışması, bölgedeki Türk milletinin yeniden güç kazanmasına yönelik umutlarını tazeledi.

deprem depremzede güney azerbaycan gönüllü türk bayrağı