Deprem Hakkında Konuştukları Gündem Olmuştu: Dilara Gönder Show TV'den İstifa Etti

TAKİP ET

Deprem hakkında söyledikleriyle gündem olan Dilara Gönder, Show TV'de yer aldığı sunuculuk görevinden istifa ettiğini resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Dilara Gönder, Show TV'de yer aldığı sunuculuk görevinden istifa ettiğini resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Gönder, çalışma arkadaşlarına ve Ciner Medya Grubu'na teşekkür etti.

Gönder açıklamasının devamında sosyal medyada meşgul olmak istemediğini, zor zamanlar geçirdiklerini belirtti.

İstifasından sonra, Show TV, Ana Haber bültenini Pınar Erbaş tarafından sundu.

Dilara Gönder'in, Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır'ı konuk olarak aldığı canlı yayında söyledikleri çokça konuşulmuştu.

Konuğu Ziyadin Çakır'ın yorumu üzerine “Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize?" diyen Dilara Gönder, "Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler” ifadelerini kullanmıştı.

Gönder'in bu sözlerinin ardından elindeki kağıtları da masaya fırlatmış ve konuğunun “Maalesef millet olarak balık hafızasına sahibiz” sözlerine “Valla balıklar bile denizin altında daha güvende. Büyük balık küçük balığı yer ama küçük balıklar bile bizim bu apartmanlarda yaşayan insanlardan daha güvenli” cevabını vermişti.

dilara gönder show tv deprem ziyadin çakır depremzede istifa