Depremzede Öğrencisine 'Sanki Atom Bombası Attılar' Diyen Akademisyen Görevinden Uzaklaştırıldı

TAKİP ET

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde görevli bir öğretim üyesi, depremden etkilenen öğrencisine "Allah Allah, sanki atom bombası attılar" şeklinde konuşmuştu. Öğretim görevlisi görevinden uzaklaştırıldı.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde görevli bir öğretim üyesi, depremden etkilenen öğrencisine "Allah Allah, sanki atom bombası attılar" şeklinde konuşmuştu.  Öğretim görevlisi görevinden uzaklaştırıldı.

Öğretim üyesi Dr. Ö.S. ile Malatya'da yaşayan ve derslere uzaktan katılan öğrencisi Batuhan B. arasındaki konuşma, Batuhan'ın bir firmayla yapması gereken röportajı deprem nedeniyle yapamaması üzerine başladı.

Depremzede Öğrencisine 'Sanki Atom Bombası Attılar' Diyen Öğretim Üyesi Görevden Uzaklaştırıldı

Batuhan, firmaların olmadığını söylerken, Ö.S. "Allah Allah sanki atom bombası attılar" dedi. Konuşmaların sosyal medyada paylaşılması sonrası tepkiler oluştu.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, öğretim üyesi hakkında soruşturma başlatıldığı ve görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi. Rektörlüğün açıklaması şu şekilde:

"Bir öğrencimiz ile öğretim üyemiz arasında uzaktan eğitim dersi esnasında gerçekleştiği anlaşılan ve tasvip etmemiz mümkün olmayan diyalog sebebiyle ilgili öğretim üyesi hakkında rektörlüğümüz tarafından soruşturma başlatılarak görevinden uzaklaştırılmıştır."

düzce üniversitesi depremzede sanki atom bombası attılar