DEVA Partili İsimler Terörist Şeyh Said'i Andı

TAKİP ET

DEVA Partili üyeler, duygu yüklü paylaşımlarıyla vatan haini Şeyh Said'i ölüm yıl dönümünde andı.

İngilizlerle iş birliği yaparak Cumhuriyet'e karşı isyan başlatması sebebiyle İstiklal Mahkemeleri tarafından idam edilen Şeyh Said'in ölüm yıl dönümü DEVA Partili isimlerin gündemine girdi.

HDP, Yeni Akit ve DEVA Partili isimleri ortak noktada buluşturan Şeyh Said'i anma mesajlarıyla siyasi duruşlarını ele veren isimler, Twitter'dan 'duydukları üzüntüyü' dile getirdi.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Baran Deniz Bağatur, Ahmet Faruk Ünsal, Gülçin Avşar, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Genel Merkez Koordinatörü Muhammed İkbal Seyda ve DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı'nın Twitter hesaplarından yapılan paylaşımlar şu şekilde:

      

 

   

 

  

 

AKP'den Farklıyız Deyip AKP'nin İzinden Gidiyorlar 

AKP'den ayrılan üyelerle kurulan DEVA Partisi her ne kadar farklı olduklarını iddia etse de AKP'nin izinden gitmeye devam ediyor.

Cumhuriyet karşıtı ve ülkesini pazarlayan Şeyh Said'in eski AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın seçim pankartında yerini bulmasından sonra DEVA Partisi'nde önemli bir yer edinmesi dikkat çekiyor.

şeyh said deva partisi baran deniz cihan ülsen gülçin avşar ali rıza muhamed ikbal