DEVA Partisi İl Başkanı, MHP'lilerin Saldırısına Uğradı

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer, MHP'lilerin saldırısına uğradı.

Son dönemde pek çok siyasiye düzenlenen saldırılarla gündeme gelen MHP, yine benzer olaylarla gündemde kalmaya devam ediyor.

MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı'nın başını çektiği bir grubun DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve beraberindeki gazeteci Hüseyin Ölger'e saldırdığı, Ölger ve Demirer'in ağır şekilde yaralandığı bildirildi.

Yanındaki MHP'lilerle Birlikte Saldırdı

Karaman'ın İmaret Mahallesi İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir çay bahçesinde "Karaman'ın Sesi" sitesinin sahibi Hüseyin Ölger, bağımsız milletvekili adayı Mustafa Köpüklü ve DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer oturuyordu. Çay bahçesine gelen MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel'in başında bulunduğu 10 kişilik MHP'li grup Demirer ve yanındakilere saldırdı.

Ali Babacan'dan Açıklama

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Gece Yarısından Sonra Saldırı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise "Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, saat 00.15 sularında, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı ve 8-10 kişi tarafından sopalarla ağır saldırıya uğramışlardır. Müşahade altında tutulan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Kahpe saldırılarla bizi yıldıramazsınız" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Ölger ve Burak Demirer'in hastaneye kaldırıldıkları ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

MHP'lilerin DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer'e Saldırısının Arka Planı: Saldırgan 2 MHP'li Gözaltında

deva partisi il başkanı mhplilerin saldırısına uğradı hüseyin ölger burak demirer karaman mhp merkez ilçe