DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak 100 Kişiyle Birlikte İYİ Parti'ye Katıldı

TAKİP ET

DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak partisinden istifa etti.

Bir süre önce DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz'le aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle Mudanya İlçe Başkanlığı'ndan ve partisinden istifa eden Dilek Durak, yaklaşık 100 arkadaşıyla İYİ Parti'ye katılma kararı aldı.

DEVA Partisi'nde birlikte olduğu yaklaşık 100 arkadaşıyla birlikte istifa eden Dilek Durak, Kurban Bayramı'nın ikinci günü saat 11.00'da Mudanya'da bulunan Gölpark Çay Bahçesi'nde arkadaşlarıyla birlikte toplanacaklarını bildirdi.

"Sürprizlerle Dolu Bir Gün Olacak"

EnBursa'dan Yüksel Baysal'ın haberine göre daha önce AKP'de görev yapan ve DEVA Partisi'nin kuruluşunun ardından Mudanya'da başı çeken isim olan Dilek Durak, bayramın ikinci günü yapacaklarını duyurduğu toplantıya ilişkin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hepinizi beklerim sürprizlerle dolu bir gün olacak" ifadelerine yer verdi.

Dilek Durak ve aralarında eski DEVA Partisi Harmancık İlçe Başkanı Ahmet Kaya'nın da bulunduğu eski DEVA Partililerin saat 11.00'da toplandıktan sonra saat 13.00'da Ender Çay Bahçesi'nde İYİ Parti tarafından yapılacak bayramlaşmaya geçecekleri ve İYİ Parti'ye katılımlarını duyuracakları öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde de DEVA Partisi'nden istifa eden eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, İYİ Parti'ye katılmıştı. 

DEVA Partisi'nden Ayrılan Eski TÜİK Başkanı, Akşener'in Başdanışmanı Oldu

deva partisi mudanya ilçe başkanı dilek durak 100 kişiyle birlikte iyi parti katıldı yaklaşık