DEVA Partisi Seçimlere Kendi Logosuyla Girecek

TAKİP ET

Ali Babacan seçimlere tek başlarına gireceklerini açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimlere parti olarak kendi başlarına girme kararı aldıklarını duyurdu.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Ali Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Ali Babacan'dan Gültekin Uysal'a Cevap Niteliğinde Açıklamalar

Partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulunan Babacan, "Kin ve intikam zehriyle alınan kararların adaletsizlikten başka hiçbir şey getirmediğini tarih boyunca deneyimledik, deneyimliyoruz. Türkiye’yi ‘rövanşların ülkesi’ yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal "Anadolu’nun Moğol istilasından bu yana gördüğü en büyük yağma ve kravatlı soygun hareketiyle ilgili devr-i sabık yaratacağız!" demişti.

Altılı masaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Babacan, "Mutabık kaldığımız alanlarda, altılı masaya her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. O masada oturan bütün partilerle, işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye sahibiz" dedi.

Gezi davası kararına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Babacan, "Osman Kavala, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Yiğit Ekmekçi ve Tayfun Kahraman. Bu isimlerin hepsi haksızlığa uğradılar. Hukukun alnına kapkara bir leke sürüldü. O lekeyi biz temizleyeceğiz. Hak yerini bulacak" diye konuştu.

Babacan seçimlere a planı olarak ortak cumhurbaşkanı adayıyla girmek istediklerini vurguladı.  

deva partisi seçimlere kendi adayı ve logosuyla girecek