Devlet Bahçeli AHBAP'ı Hedef Aldı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı.

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 ilde yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı.

Bölgeye yapılan yardımların resmi kurumlar aracılığıyla sağlanması gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır ki 'Ahbapçılar' ve 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık TV'lerde yer almaması lazımdır." dedi.

Felaketin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen deprem bölgesine gitmemesi ve sessizliğiyle ilgili eleştirilere de yanıt veren Bahçeli, "MHP nerede?' diyenleri ciddiye alıp cevap vermeyeceğim" ifadelerini kullandı, deprem bölgelerini ziyaret edeceğini açıkladı.

Haluk Levent'ten Yanıt

Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt geldi. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın bölgeyi ziyaretine ilişkin videoyu paylaşan Levent şu ifadeleri kullandı:

Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.

devlet bahçeli ahbap platformu babala tv