Devlet Bahçeli Çocuk Taşlamayı Sorumlu ve Şuurlu Buldu

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Erzurum'daki saldırıya sahip çıktı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da düzenlediği mitinge taşlı saldırı düzenlenmişti. 

Saldırıda aralarında yaşlıların, kadınların ve çocukların da olduğu çok sayıda vatandaş yaralanmıştı. 

Trabzon'da miting düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saldırıya sahip çıkarak şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın meydan meydan dolaşıp fitne ve nifak saçması, görevini ihmale ederek, şehrine ihanet ederek, ağır kusurlu siyasi faaliyetler içinde bulunması kesinlikle sakıncalıdır, sancılıdır, mahsurludur, ezcümle yanlış üstüne yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle Erzurum’a gidip korsan miting düzenlemeye kalkan, sonra Erzurum’a taşıdığı bölücü provokatörlerin taşkınlıklarıyla istenmeyen görüntülere neden olan malum belediye başkanı Trabzon'un yüz karasıdır.

Hiç kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve şerefli Türk polislerine iftira atmasın. Hiç kimse vatansever ve milletsever yürekleri suçlamaya kalkışmasın. Erzurum’da çok tehlikeli bir provokasyon testi yapılmış ve nihayetinde ve doğal olarak aklıselim galip gelerek kaos provası ters tepmiştir. Erzurum’da kurulan dış bağlantılı tuzak Dadaşların sorumlu ve şuurlu tavırlarıyla bozulmuştur.

Erzurum erzurum mitingine saldırı bahçeli MHP çocuk taşlama