Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu'ya Övgüler Düzdü

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya övgüler düzdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, X hesabından paylaşımlar yaptı. Bahçeli'nin bir paylaşımı oldukça dikkat çekti.

Adı birçok suçlu ve suç örgütü lideri ile anılan, bakanlığı dönemindeki baskıcı uygulamalarıyla Türk milletine zulmeden eski AKP'li İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'ya, Devlet Bahçeli sahip çıktı. 

Bahçeli'nin paylaşımının, organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın tutuklanmasıyla Soylu'nun ilişkiler ağının yeniden gündeme geldiği bir dönemde yapılması dikkatlerden kaçmadı. 

Süleyman Soylu'ya Yakınlığıyla Bilinen Suç Örgütü Lideri Ayhan Bora Kaplan Gözaltına Alındı

Bahçeli, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:   

"Bilmeyenler için tekrar ifade etmeliyim ki, Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır."

süleyman soylu devlet bahçeli ayhan bora kaplan içişleri bakanı mhp genel başkanı macron karikatüre sahip çıktı x hesabı