Devlet Bahçeli'nin Sabah Programı Hayranlığı Kesinleşti: Müge Anlı'ya Tebrik Mesajı Gönderdi

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sabah programlarına hayranlığı Müge Anlı'ya yolladığı tebrik mesajıyla kesinleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu için bir tebrik mesajı gönderdi.

Bahçeli'nin yolladığı çiçekleri canlı yayında gösteren Anlı, MHP liderinin mesajını canlı yayında okudu.

Anlı'nın okuduğu mesajda Bahçeli, "Sayın Müge Anlı Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan beğeni ve dikkatle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemini tebrik ediyor, sizlere ve tüm çalışma ekibinize kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı canlı yayında Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Rahmi Turan: Devlet Bahçeli Evlilik Programlarının Hayranıdır

Rahmi Turan SÖZCÜ'de yayımlanan bir yazısında Bahçeli için "Devlet Bahçeli anjiyo olup kalp damarına “stent” takıldığı için şimdi istirahatte… Normal zamanlarda, Devlet Bey sabah evden çıktıktan sonra doğruca Genel Merkez’e gidiyor, odasına kapanıyor, akşama kadar odasından çıkmadan işleriyle uğraşıyor, bol bol televizyon seyrediyor.

Bütün günlerini, salı günü Meclis’te yapacağı Grup Toplantısı için çalışmakla geçiriyor, grupta konuştuktan sonra o haftaki işi bitiyor. Peki, akşama kadar bürosunda açık olan televizyonda neler seyrediyor? Onu da öğrendik… Televizyonlardaki evlilik programlarını izliyormuş! Çok ilgileniyormuş bunlarla… Hem de hayranlık derecesinde!" demişti.

Devlet Bahçeli'nin Sabah Programı Hayranlığı Kesinleşti Müge Anlı'ya Tebrik Mesajı Gönderdi