'Devlet Dairesi Kolombiya'ya Dönmüş'

TAKİP ET

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde makam şoförü olan F.D. kurum binasına 5 bin uyuşturucu hap zulaladı.

F.D., devlet dairesine zulaladığı 5 bin uyuşturucu hapı devletin resmi araçlarıyla dağıttığı ortaya çıkmıştı.

Olayın ortaya çıkmasının üzerinden bir ay geçmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmamış olmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter hesabından bir video yayımlayarak açıklama yaptı. Ağbaba "Cumhuriyet tarihinde İLK KEZ bir devlet dairesine narkotik operasyonu yapıldı! Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasında bir ay önce 5 bin uyuşturucu hap yakalandı. Hala ne görevden alma, açıklama, soruşturma yok! Devlet kurumu Kolombiya'ya dönmüş, çıt yok!" ifadeleriyle paylaştığı videoda şu açıklamayı yaptı:

"Cumhuriyet Tarihinde Devlet Dairesinde İlk Kez Bir Narkotik Operasyonu Yapıldı"

"Cumhuriyet tarihinde devlet dairesinde ilk kez bir narkotik operasyonu yapılıyor. Narkotik operasyonunun yapıldığı yer Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürdüğü. Geçtiğimiz Ekim ayının sonunda 5 bin tane hap yakalanıyor Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde. Aile ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Bakan'ın çıtı çıkmıyor, CHP'yi suçluyor.

Devlet dairesi adeta Kolombiya'ya dönmüş durumda. Bir zula olduğunu sanıyorduk, üç zula varmış. Ayrıca bu müdürlüğe sadece bu uyuşturucu satan personel değil, başka uyuşturucu satıcıları da bu müdürlüğü lojistik merkezi olarak kullanmıştır. Ama şoför dışında hiçbir personele dokunulmamıştır. Bu işin sorumlusu olan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü halen görevinin başındadır. Bakan bu konunun üstünü kapatmak için uğraşmakta, hiçbir açıklama yapmamaktadır.

Burda eğer biraz vicdan, biraz utanma duygusu varsa Aile Bakanı'nın istifa etmesi lazım. Bu uyuşturucu satıcıları korunmaktadır. "
 

malatya aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü kolombiyaya dönmüş