Devlet Hastanesi Başıboş Köpek Yuvası Oldu

TAKİP ET

Beykoz Devlet Hastanesi'nde kaydedilen görüntüler tepki çekti.

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi'nde kaydedilen görüntüler, Türkiye'deki başıboş köpek sorununun ne noktaya geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Türkiye, ciddi bir başıboş köpek sorunu ile karşı karşıya. Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Ela Rumeysa Cebeci, yürüyüş yaptığı esnada başıboş köpek saldırısına uğradığını ve 5 doz kuduz aşısı yaptırmak zorunda kalacağını açıklamıştı.

Bunun yanında geçtiğimiz aylarda başıboş köpeklerin aniden yola çıkması neticesinde Zonguldak'ta ve Manisa'da yaralanmalı trafik kazaları meydana gelmişti.

Ayrıca Aydın'da başıboş köpeklerin saldırdığı bir çocuğun cinsel organı kopmuş, 4 yaşındaki Alaz İkra'nın kulağı köpek saldırısı ile kopmaktan son anda kurtarılmış, İkra'nın kulağına 300 dikiş atılmıştı.

İstanbul Küçükçekmece'de 14 yaşında bir çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğramış, annesi Dr. Handan Kılıç'ın başıboş köpek sorununa isyan ettiği açıklaması dikkat çekmişti.

Ayrıca geçtiğimiz ay Eskişehir'de başıboş köpekler bir tayı öldürmüş, bir tayı ise ağır yaralamıştı. Kayseri'de 11 yaşında bir kız çocuğu başıboş köpeklerin saldırısından çevredeki bir vatandaş tarafından kurtarılmış, oyuncu İclal Aydın köpeğini gezdirmeye çıktığı İzmir Urla'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak ısırılmış ve daha dün Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde 13 yaşında bir çocuk vücudunun muhtelif yerlerinden ısırılarak yaralanmıştı.

TamgaTürk'te yayımlanan "Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu" başlıklı dosya haberi okumak için tıklayınız.

Devlet Hastanesi Başıboş Köpek Yuvası Oldu beykoz