'Devlet Müflis Bir Tüccar Gibi Elindeki Her Şeyi Satıyor': Bir Cennet Koy Daha İmara Açıldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'imar' konusundaki emsalsiz gayretlerini sürdürüyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kararla Gökçebel'deki 25 dönümlük alan imara açıldı.

Karara tepki gösteren Muğla Milletvekili Burak Erbay,  "Gün geçmiyor ki AKP iktidarının bir talan projesi karşılaşmayalım. Daha çok yeni AK Köprü barajının satılacağını öğrenmiştik, direneceğimizi söylemiştik. Yine Köyceğiz Toparlar'da vatandaşlarının arazilerinin TOKİ eli ile satıldığını biliyoruz. Makine Kimya'da yapılmak istenen ortada, Tank Palet Fabrikası ortada... Bu da yetmiyormuş gibi, devlet; batmış, müflis bir tüccar gibi elindeki bütün değerleri satıyor. Şimdi de Gökçebel'deki 25 dönüm arazi, bir gecede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Özelleştirme İdaresi'ne devredildiğini öğrendik. Bunun gibi daha Bodrum'da milyonlarca metrekare arazi Özelleştirme İdaresi eliyle özelleştirmek, satılmak isteniyor.

Bunlar artık Türk halkının, Muğlalıların sabrını zorluyor. Bu talan projesinden vazgeçilmesi lazım. Her geçen gün milli değerlerimiz satılıyor. AKP iktidarının 2 türlü bakış açısı ortaya çıkıyor. Ya gittiklerini biliyorlar son milli değerleri satarak günü kurtarmaya çalışıyorlar. Ya da bu değerleri satarak kendi yandaşlarını zengin etmek çabası içerisindeler. Her halükarda bunların hesapları sorulacaktır. Bodrum'daki bu talanın son verilmesi, imara açılması planlamasındanm vazgeçilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Devlet Müflis Bir Tüccar Gibi Elindeki Her Şeyi Satıyor Bir Cennet Koy Daha İmara Açıldı