Devlet Suça Teşvik Ediyor: 'Seni Öldürsem de Ceza Yemem' Diyerek Eşini Döven İnsan Müsveddesi Tahliye Oldu

TAKİP ET

İranlı eşi Galavizh Ayoubi Amirabad'ı döven, ardından da "Seni öldürsem de ceza yemem" diyen Zülküf Coşkun tahliye edildi.

Adana'ya taşındıktan sonra tanıştığı  Zülküf Coşkun ile evlenen  İranlı mimar Galavizh Ayoubi Amirabad, 14 Nisan günü eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Coşkun, eşini dövdüğü sırada kendisini çeken eşinin ilk evliliğinden olma kızı A.F.J.'yi (16) de tehdit etti.

Eşini saatlerce döven, dövdüğü sırada da  "Seni öldürsem de ceza yemem" diyen Coşkun'un görüntülerini paylaşan A.F.J., çektiği görüntüleri ''Lütfen bize yardım edin'' notuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Sosyal medyada yayılan görüntüler eleştirilerin hedefi olup Emniyet Genel Müdürlüğü'ne tutuklanma çağrısı yapılınca, ekipler harekete geçerek talihsiz kadını cani eşin elinden kurtardı. 

2 yıldır eşi tarafından şiddet gören ve ölümle tehdit edilen Amirabad'ı  döven Coşkun, gözaltına alındıktan sonra 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.

İlk Duruşmada Tahliye

Adana 21’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde davası görülen Zülküf Coşkun, dün ilk kez hakim karşısına çıktı.  Zülküf Coşkun duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi üzerinden bağlanırken, Galavizh Ayoubi Amirabad salonda hazır bulundu. 

İfadeleri dinleyen mahkeme heyeti, delillerin büyük ölçüde toplanmış olması ve suç niteliği göz önüne alınarak Coşkun’un ev hapsiyle tahliyesine karar verdi.

adana zülküf coşkun karısını döven iranli galavizh ayoubi amirabad tahliye edildi