Devletin Koruma Tahsis Ettiği Fatih Tezcan Büyük Atatürk'e Yine Alçakça Hakaret Etti

TAKİP ET

Erdoğan yanlısı söylemleriyle tanınan Fatih Tezcan isimli şarlatan, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Büyük Atatürk'ü yine ağza alınmayacak ifadelerle anarak hakaretlerine yenilerini ekledi.

Yıllarca Fetullah Gülen'in propagandasını yapan ve "Gülen'i dinlerken gözyaşlarım çorbama akıyordu" sözleriyle terör örgütü ele başına olan sevgisini dile getiren Fatih Tezcan, "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun"un rafa kaldırıldığı günlerde bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük kurucusuna hakaretler yağdırdı.

Tarihi gerçekleri çarpıtarak 31 Mart Ayaklanması'nı bastıran Hareket Ordusu'nu terör örgütü olarak nitelendiren Tezcan, Büyük Atatürk'e de alçakça terörist ithamında bulunmaya çalıştı. Hareket Ordusu'nu FETÖ ile özdeşleştiren iktidar yanlısı şarlatan, "Fetullah Gülen'e de Ulu Önder demeniz lazım. 15 Temmuz'da o da bir isyanı bastırmak için sokağa çıktı, şerefsiz teröristleriyle beraber... İkisinden birisi. Seçemezsin! Biri galip geldi; Mustafa Kemal oldu, Ulu Önder oldu diye ona Ulu Önder... Fetullah Gülen yapamadı diye ona şerefsiz, vatan haini... Öyle bir şey yok" şeklinde çirkin ithamlarda bulunmaya devam etti.

CHP'li Vekile de Saldırdı: Fetullah'ın Kemalist Fahişesi

Bozuk bir Türkçe ve mide bulandırıcı ifadelerle insanlara hakaretler yağdırmayı adeta 'dokunulmazlığı varmış gibi' rahat bir şekilde rutin haline dönüştüren Tezcan'a koruma polisi tahsis edildiği iddiası da tartışma konusu olmuştu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından cevaplandırılması istemiyle bu konuda Meclis Başkanlığına bir soru önergesi de vermişti.

"Sana mı verecekler ulan korumayı, işbirlikçisiniz lan siz, tabii bize verecekler" ifadelerini kullanarak iddiaları doğrulayan Tezcan, Antmen'e de "Hayvana bak, sen kimsin de devlete soru soruyorsun? Siz Fetullah Gülen'in Kemalist fahişesi ve köpeğisiniz" sözleriyle saldırdı.

fatih tezcan koruma polisi fetö fetullah gülen Atatürk'e Hakaret Atatürk'ü Koruma Kanunu