Devletten Pandemi Şovu: Kaymakam Girdiği Eczanedeki Çalışanlara Ceza Kestirdi

TAKİP ET

Zonguldak'ta bir eczaneye baskın yapan Kaymakam, eczane çalışanlarına yan yana durdukları ve maskelerini indirdikleri gerekçesiyle ceza kestirdi.

Zonguldak'ta denetim adı altında bir eczaneye beraberindeki heyet ile birlikte baskın yapan Ereğli Kaymakamı, eczane çalışanlarının yan yana durması ve çay içmek için maskelerini indirdikleri gerekçesiyle ceza kesilmesini istedi. Maskeleri yüzlerine olan çalışanların, çaylarından bir yudum almak için maskelerini indirdiğini görmezden gelen Kaymakam, yanındakilere "Tutanağı getirin. Arkadaşların yan yana ve maskesiz oldukları tespit edilmiştir. Ceza kesin, tutanağı bana yollayın" diyerek eczeneden ayrıldı.

AKP'nin 'lebaleb' dolu kongrelerine devletin hiçbir kademesinden ses çıkmazken vatandaşa, çayından bir yudum almak için indirdiği maskesi ve yan yana durmasından dolayı ceza yazılması insanları çileden çıkardı. Kaymakam'ın, çalışanların itirazlarını dinlemeyerek "Siz itirazınızı sonra yaparsınız" demesi de tepki çekti.

Boş vakitte, eczenede kimse yokken çay içip sohbet ettiklerini söyleyen eczane çalışanları, kendilerine yapılan muamele karşısında tepki gösterdi.

zonguldak ereğl