Didem Arslan Yılmaz Kürtçe Hakaretler Eden Konuğu Hattan Aldı: Burası Türkiye Cumhuriyeti

TAKİP ET

Didem Arslan yılmaz Show TV'de canlı yayınlanan Vazgeçme programına telefonla bağlanan ve Kürtçe konuşarak hakaret eden bir konuğu hattan aldı.

Show TV'den Didem Arslan Yılmaz tarafından canlı yayımlanan Vazgeçme programına konuklar Ayfer Taşçı ve Hayriye Taşçı'nın halaları olduğu belirtilen Türkan Taşçı adlı kadın telefonla bağlandı.

Programa katılarak "Siz orda ne arıyorsunuz?" diyen Türkan Taşçı ile yeğenleri arasında karşılıklı hakaretler içeren bir tartışma çıktı.

Canlı yayında sansürlenen hakaretlere tepki gösteren sunucu Didem Arslan Yılmaz, "Niye hakaret ediyorsunuz?" diyerek konuklarını uyardı.

Ancak Türkan Taşçı'nın canlı yayında Kürtçe konuşarak hakaret etmesinin ardından Didem Arslan Yılmaz, "Hayır hayır. Türkan Hanım bizim de anlamamız lazım. Türkan Hanımı bir hattan alın. Kızlara hakaret edemez tabii böyle konuşamaz. Biraz da anlarım ben Kürtçe'den, kesinlikle olmaz. Halayla bir konuşun, doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti. O dili bilmiyoruz. Bilsek anlayacağız da konuşacağız da bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Didem Arslan Yılmaz Kürtçe Hakaret Eden Konuğu Hattan Aldı Burası Türkiye Cumhuriyeti