Didem Arslan Yılmaz Rakiplerine Ateş Püskürdü: Kumpasçısınız, Ahlaksızsınız, Vicdansızsınız, Namussuzsunuz!

TAKİP ET

Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında rakiplerine ateş püskürdü.

Show TV ekranlarında yayımlanan Vazgeçme programında rakip programların çalışanlarını hedef alan Didem Arslan Yılmaz, bu kişilerin Vazgeçme programına katılan kişileri arayarak kendisini kötülediklerini iade etti.

Canlı yayında rakiplerine ateş püsküren Didem Arslan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bizim yaptığımız program gibi başka benzeri programlar da var. O programlarda çalışan bazı arkadaşlar, onlar kendilerin biliyorlar, bizim programa katılan kişileri arayıp programı kötülüyorlar, beni kötülüyorlar. Programla ilgili çok ahlaksızca, namussuzca, şerefsizce suçlamalarda bulunuyorlar. Aynısını size iade ediyorum. 

Siz gazeteci olamazsınız, siz kumpasçısınız! Ahlaksızsınız, vicdansızsınız, namussuzsunuz!

Biz burada ahlakımızla, namusumuzla, vicdanımızla çalışıyoruz. Ben 30 yıllık gazeteciyim ve gazeteci etikleri çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. Radyo Televizyon Üst Kurulu çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. Yanınızda çalışan 'gazeteciler' değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın lütfen.

Onlar gazeteci değil çünkü. Ahlaksız,, namussuz, vicdansız insanlar onlar. 

Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum! Bir daha, benim yayınıma gelen konukları arayıp onları rencide edersen seni bu ekranlarda deşifre edeceğim. Elimde kayıtlar da var, bunları ekranda göstereceğim. Hodri meydan! Ya herro ya merro..."
 

didem arslan yılmaz ateş püskürdü seni deşifre edeceğim müge anlı esra erol