Didim Belediye Başkanı'na Kumpas Kurduğu İddia Edilen Özışık, 'İlişkim Yok' Dediği Orak'la Görüntülendi

TAKİP ET

CHP'li Didim Belediyesi Başkanı'na kumpas kurduğu iddia edilen Mehmet Özışık, 'ilişkim yok' dediği Ahmet Orak'la olan fotoğrafları ortaya çıktı.

CHP'li Didim Belediyesi Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a kumpas kurduğu iddia edilen Mehmet Özışık'ın, 'ilişkim yok' dediği Ahmet Orak'la olan fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhuriyet'in haberine göre, Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 kez mühürlenen binanın sahibi Ahmet Orak’la hiçbir bağının olmadığını daha önce yine gazeteci olan ve AKP’li kimliği ile bilinen kardeşi Süleyman Özışık ile birlikte ifade eden Mehmet Özışık, Ahmet Orak’ın sahibi olduğu belirtilen otelin önündeki görüntüleri meydana çıktı.

Otelin önündeki görüntülerde Özışık’ın Orak’la bir şeyler konuştuğu ve sarıldığı görülüyor. 

Didim Belediye Başkanı Atabay’la ilgili iddiaları sıkça ortaya atan Özışık’ın Ahmet Orak’la yakın ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Fakat Mehmet Özışık kendi yayımladığı bir videoda bu iddialara ilişkin olarak "Şerefim üzerine yemin ederim ki eski belediye başkanını tanımıyorum. Ahmet Orak da beni aramışsa Alla benim belamı versin. Ben bunun yeminini ettim. Ahmet Orak'ın bana para verdiği, onun aracılğıyla bu işi yaptığım söyleniyor. Bunlar iftira" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Atabay ile Ahmet Orak Arasında Yaşananlar

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın, kendisine cinsel saldırı gerçekleştirdiği iddia eden bir kadın, avukatıyla beraber geldiği Didim Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunmuştu. İddia sahibi kadının avukatının aynı zamanda Didim’deki ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 defa mühürleneni yerin sahibi Ahmet Orak’ın da avukatı olduğu biliniyor.

 

 

 

 

 

 

ahmet orak ahmet deniz atabay mehmet özışık iftira ikiz kule didim