Dilan Polat ve Engin Polat'ın da Aralarında Bulunduğu 18 Şüpheli Tutuklandı: Dilan Polat ve Sıla Doğu Silivri'ye Getirildi

TAKİP ET

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne getirildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamalarıyla ifade veren Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli tutuklandı.

Polat Çifti Operasyonu: 18 Kişi Sağlık Kontrolünden Geçirildi

İHA'da yer alan habere göre Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, ardından Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne getirildi. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu’nun içerisinde bulunduğu araç, polisler eşliğinde cezaevine giriş yaptı.

Tutuklama kararının ardından Dilan Polat, “Oğlum sana kim bakacak" diye bağırdı. 

Polat Çiftinin İfadeleri Ortaya Çıktı: Ben Sadece Reklam Yüzüyüm

dilan polat engin polat polat çifti tutuklama Silivri silivri cezaevi marmara cezaevi dilan polat tutuklandı sıla doğu engin polat tutuklandı