Dilek Kuşçu'nun Sevgilisini Ciple Ezdiği Anların Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Dilek Kuşçu'nun, sevgilisi Murat Avcı'yı ciple ezerek öldürdüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.

14 Ekim'de Denizli Zeytinköy Mahallesi 40669 Sokak'ta meydana gelen olayda, fabrika sahibi evli ve 2 çocuk babası Murat Avcı, sevgilisi Dilek Kuşçu ile birlikte yaşadıkları evin önünde Kuşçu'nun kullandığı cip ile birlikte geldi.

Avcı cipten inecekken Kuşçu'nun gaza basması sonrasında Avcı'nın düştüğü iddia edildi. Sonrasında sokağın sonundan dönüp geri gelen Dilek Kuşçu erkek arkadaşı Avcı'yı ezdi, araçtan indiğinde ise sevgilisinin durumunu görerek yardım çığlıkları atmaya başladı. Kuşçu'nun olay sonrasında yapılan incelemede 2.06 promil alkollü olduğu tespit edilmişti.

Kuşçu'nun Murat Avcı'yı ezdiği anların görüntüleri sızdı. Görüntülerde Kuşçu'nun ciple hareket ettiği sırada Avcı'nın sürüklendiği ve sonunda düştüğü, Kuşçu'nun geri dönerek Avcı'yı ezdiği görülüyor. Kuşçu Avcı'yı ezdikten sonra aracın ilk tekerleri Avcı'nın üzerinden geçtikten sonra duruyor ve araçtan inerek yardım istiyor.

Kuşçu emniyetteki ifadesinde "4 yıldır Murat Avcı ile birlikteydik. Eğlenmek için bir restorana gittik. Bura da alkol aldık. Beni sürekli kıskandığı için tartışıyorduk. Küçük bir tartışma yaşadık. Daha sonra aparta gittik. Ben araçtan indiğini sanıyordum. Aracın altına nasıl girdiğini bilmiyorum, hatırlamıyorum. Araçtan inmişti, altına nasıl girdiğini bilmiyorum" demişti.

Dilek Kuşçu'nun Sevgilisini Ciple Ezdiği Anların Görüntüleri Ortaya Çıktı