Disney, Atatürk Dizisi Kararı Hakkında Yarın Açıklama Yapacak

TAKİP ET

Türk düşmanı Ermeni lobisinin oyuncağı konumuna düşerek Atatürk dizisini iptal eden Disney+ sürecine Hakan Fidan ve İbrahim Kalın'ın dahil olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Disney'in konuyla ilgili yarın açıklama yapacağı duyuruldu.

Tek ajandası Türk düşmanlığı yapmak olan hezeyan abidesi Ermeni lobisinin oyuncağı konumuna düşen Disney+, Büyük Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan Atatürk dizisini iptal etti. 

Ermeni lobisinin bu Türk düşmanı faaliyetleri sonucunda akıl tutulması yaşayarak diziyi iptal eden Disney'e ise birçok tepki yöneldi. Gazeteci Candaş Tolga Işık ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sürece AKP'li Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Müsteşarı İbrahim Kalın'ın bizzat dahil olduğunu açıkladı.

Işık, aynı zamanda birçok Türk kullanıcının alınan bu skandal karar sonrası üyeliğini iptal etmeye başladığı Disney'in yarın açıklama yapacağını da duyurdu.

Candaş Tolga Işık, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Atatürk dizisiyle ilgili Ermeni Diasporası'nın her zamanki dezenformasyonlarından biri dönüyor. Yalan diasporası kendine yontmaya çalışıyor ama Disney'in kararında etkileri sıfır! Hakan Fidan ve  İbrahim Kalın sürece bizzat müdahil oldu. Yarın Disney bir açıklama yapacak.''

 

 

disney disney+ disneye tepki disney plus atatürk dizi Mustafa Kemal Atatürk hakan fidan ibrahim kalın